De volgende Cannabis Conference; De grote kerk in Terneuzen

  • by

Terneuzen is al veel langer bekend met cannabis; Checkpoint is niet meer weg te denken uit haar geschiedenis. Nu wordt in de lokale politiek de brug geslagen van recreatief gebruik naar medicinaal gebruik. Tijd om het boekje open te doen over cannabis.

Er is veel gaande in de wereld van medicinale cannabis en wij van Weeducation vinden het hoog tijd om het gesprek aan te gaan met experts op dit gebied. Wat is er allemaal bekend over cannabis? Wat kan medicinale cannabis doen voor jou, als professional (in opleiding) en/of privé?

Daarom organiseren wij op 29 februari 2020 een interactieve lezing in de Grote Kerk in Terneuzen. Onze hoofdspreker is Hidde Siers, de expert op het gebied van medicinale cannabis. In 2018 deed hij een landelijke tour: “Medicinale cannabis, van wetenschap naar praktijk.” Nu is hij terug, voor jullie.

Alle brandende vragen die er zijn rondom cannabis worden besproken en er is ruimte ingepland om aan het einde van de conference vragen te stellen aan de experts zelf. Thema’s zoals de lichamelijke effecten, de psychologische effecten, regel- en wetgeving en meer.

Deze Cannabis Conferentie wordt in samenwerking gedaan met specialisten op het gebied van (medicinale) cannabis, zoals het Plantarium, Informatiecentrum Medicinale Cannabis, Stichting Vakbekwaam Cannabis Keten, Psychotropica Instituut, Cannawijzer en meer! Ook bieden we de mogelijkheid aan om het gesprek aan te gaan met hen tijdens de expertborrel.

Tickets gaan per 1 januari 2020 in de verkoop. Meer informatie en praktische zaken zijn te vinden op de pagina van het evenement.