Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cannabis Conference met Hidde Siers

4 april | 18:30 - 21:45

€9,99

Dit evenement is al geweest. Wil je meer weten over hoe dit evenement er uit zag? Klik dan hier of kijk bij onze nieuwsberichten!

Op 18 april 2018 stond niemand minder dan Hidde Siers in de LUX in Nijmegen. Nu is hij terug, voor alle studenten van Nijmegen. Op deze specifieke donderdag wordt cannabis onder de loep gelegd. Alle brandende vragen die er rond dit onderwerp zijn worden besproken en er is ruimte om aan het einde van de lezing vragen te stellen. De lezing bekleedt meerdere thema’s:
– De lichamelijke effecten;
– De geestelijke effecten;
– De wet en regelgeving.

Deze Cannabis Conferentie wordt in samenwerking gedaan met specialisten op het gebied van medicinale cannabis. We willen de mogelijkheid bieden om op de avond zelf vragen aan hen te stellen.

 

Standaard ticket | €9,99

Studievereniging lidmaatschap ticket | €7,99

SV TOEP-lid ticket | €4,99

Bestel nu

Wie is Hidde Siers?

Hidde Siers (32) heeft een enorme passie voor het helpen van mensen. Vanuit deze passie heeft hij de politieacademie afgerond en is hij daarna gestart met de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening in Nijmegen. Hierna is hij zich gaan verdiepen in medicinale cannabis. In 2010 ging hij werken hij bij het Plantarium in Nijmegen. Hij doet zijn kennis op door wetenschappelijke onderzoeken uit te werken, contact met honderden patiënten en veelvuldig contact met internationale, toonaangevende onderzoekers op het gebied van medicinale cannabis. Om steeds op de hoogte te blijven van de resultaten van de nieuwste onderzoeken vliegt hij met regelmaat de hele wereld over.

Onze specialisten

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Plantarium en Cannawijzer. Het Plantarium is de enige legale cannabis-growshop van Nederland. Zij geven onderbouwd advies over de verantwoordelijke kweek met veilige producten, vanuit hun kennis en jarenlange ervaring. Zij zijn hét expertise centrum voor de kweek en medicinaal cannabisgebruik.

Cannawijzer houdt zich bezig met de algemene bewustwording van cannabis, het verbeteren van de volksgezondheid, vrijheid en het drugsbeleid en het meewerken aan wetenschappelijk onderzoek en educatie op het gebied van cannabis. Zij weten alles over de wet en regelgeving omtrent cannabis.

Up-to-date blijven?

Wil je up-to-date blijven over dit evenement of een kijkje achter de schermen nemen? Volg ons dan op instagram! Hier posten wij regelmatig foto’s en video’s gerelateerd aan dit evenement. Verder staat dit evenement ook op facebook.

Timetable

18:30-19:00 – Inloop
19:00-20:15 – Lezing, deel 1
20:15-20:30 – Pauze
20:30-21:45 – Lezing, deel 2
21:45-22:30 – Borrel en de mogelijkheid tot vragen stellen

Het is mogelijk om tijdens de pauze in te lopen voor degenen die niet eerder aanwezig kunnen zijn.

Toegankelijkheid

Dit evenement is volledig rolstoeltoegankelijk.

De Vereeniging heeft een eigen parkeerplaats. Verder zijn er meerdere betaalde parkeerplaatsen op loopafstand van het evenement. De dichtstbijzijnde is de Keizer Karel parkeergarage op van Schaeck Mathonsingel 22.

Eten en drinken

De Vereeniging heeft een eigen Grand Café restaurant. Hier kan je genieten van een diner voor de aanvang van het evenement. Voor prijzen en meer informatie kunt u terecht op de website van de Vereeniging.

Tijdens de aanvang, de pauze en de borrel achteraf zijn er medewerkers van de Vereeniging aanwezig in de foyer om u een drankje aan te bieden. U kunt koffie, thee, fris en alcoholische dranken kopen.

Prijzen en tickets

Toegang tot de gehele lezing in het mooiste klaslokaal van Nijmegen, standjes met experts die al je vragen kunnen beantwoorden en live muziek kosten samen €9,99. Hier komt nog één euro aan servicekosten voor Eventix bij. Alle studenten die lid zijn van een studievereniging, zowel binnen als buiten Nijmegen, krijgen korting. Let op! Neem een bewijs van je lidmaatschap mee en houdt deze gereed bij de ingang. 

 

Standaard ticket | €9,99

Studievereniging lidmaatschap ticket | €7,99

SV TOEP-lid ticket | €4,99

Bestel nu

 

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
18:30 - 21:45
Kosten:
€9,99
Evenement Categorie:
Website:
https://nl-nl.facebook.com/events/345057029424222/

Locatie

De Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
Nijmegen, Gelderland 6511NC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0243608135
Website:
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/
Share this Post