Cannabis Conference

Wereldwijd komt cannabis steeds meer in de spotlight te staan. Landen legaliseren het, medische toepassingen rukken op en ook de wetenschap ontdekt steeds meer. Hoe zit dat in Nederland? Cannabis gaat namelijk meer mensen aan dan je zou denken. Wat zijn de voor- en nadelen van cannabis? Wat zijn de medicinale toepassingen en wat zijn de gevolgen als je kinderen recreatief cannabis gebruiken? Al deze vragen worden 29.02 beantwoord! Nieuwsgierig geworden of wil je gewoon meer weten over wiet of hasj? Haal kaarten via onze site of neem contact via onderstaande gegevens! Zien we je daar?

Neem een werkende, opgelade telefoon mee naar het evenement. Dit gebruik je tijdens het interactieve onderdeel van de lezing. Een internetverbinding wordt door ons verzorgd.

Onze aanwezige experts

Plantarium, Informatiecentrum Medicinale Cannabis, Stichting Vakbekwaam Cannabis Keten, Psychotropica Instituut, Cannawijzer en meer!

 

Toegankelijkheid

Dit evenement is volledig rolstoel toegankelijk.

 

Parkeer gelegenheid

Overdag:
Parkeergarage Oostkolk
De Blokken 21, 4531 GN Terneuzen
€0,14 per 6 minuten en maximaal €4 per dag

Na 18:00 uur ‘s avonds:
Parkeerplaats Stadhuisplein
Stadhuisplein 1218, 4531 Terneuzen
Na 18:00 uur gratis

 

De tickets gaan per 1 januari 2020 in de verkoop.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Urenschema

18:30 - 19:00
Inloop
19:00 - 20:15
Deel I lezing
Sprekers
Hidde Siers
20:15 - 20:45
Pauze
20:45 - 22:00
Deel II lezing
Sprekers
Hidde Siers
22:00 - 23:00
Expertborrel
Hidde Siers
Hidde Siers
Founder van Informatiecentrum Medicinale Cannabis
Toen ik 17 jaar was begon ik aan de Politieacademie te Apeldoorn. Na het afronden van deze studie heb ik 4 jaar als politiemedewerker gewerkt. Hierbij heb ik mij onder andere met de taakaccenten jeugd en drugs bezig gehouden. Onderdeel hiervan was voorlichting geven over drugs. Mede doordat ik me niet kon vinden in de lijn die de Nederlandse overheid voert ten aanzien van (soft)drugs besloot ik in 2010 om ontslag te nemen. Sindsdien staat mijn leven in het teken van onderzoek naar de werking van medicinale cannabis. Ik heb hiervoor honderden wetenschappelijke onderzoeken doorgenomen en reis al enkele jaren de wereld over om met vooraanstaande wetenschappers in het vakgebied in gesprek te gaan.

Datum

29 feb 2020

Tijd

18:30 - 23:00

Kosten

vanaf 8,99

Locatie

De Grote Kerk
Noordstraat 62, 4531 GJ Terneuzen

Sprekers

 • Hidde Siers
  Hidde Siers
  Founder van Informatiecentrum Medicinale Cannabis

  Toen ik 17 jaar was begon ik aan de Politieacademie te Apeldoorn. Na het afronden van deze studie heb ik 4 jaar als politiemedewerker gewerkt. Hierbij heb ik mij onder andere met de taakaccenten jeugd en drugs bezig gehouden. Onderdeel hiervan was voorlichting geven over drugs.

  Mede doordat ik me niet kon vinden in de lijn die de Nederlandse overheid voert ten aanzien van (soft)drugs besloot ik in 2010 om ontslag te nemen.

  Sindsdien staat mijn leven in het teken van onderzoek naar de werking van medicinale cannabis. Ik heb hiervoor honderden wetenschappelijke onderzoeken doorgenomen en reis al enkele jaren de wereld over om met vooraanstaande wetenschappers in het vakgebied in gesprek te gaan.