Maaike-Casteleijn

Maaike Casteleijn | Eigenaar

Vanaf mijn zeventiende heb ik wisselende periodes van hevige pijn in mijn onderrug ervaren. Heel wat huisarts- en ziekenhuisbezoeken verder kon men mij niet vertellen waardoor deze pijn veroorzaakt werd. In november 2017 kwam ik bij de oogarts terecht met een ontsteking in het kleurencentrum van mijn oog. Het viel de optometrist op dat ik moeilijk ging zitten in de behandelstoel. Een doorverwijzing naar de reumatoloog volgde. Hier kreeg ik te horen dat ik de Ziekte van Bechterew heb, een reumatische aandoening waarbij genezing niet mogelijk is. Door de voorgeschreven medicatie werd niet veel later ook de Ziekte van Crohn ontdekt. Twee chronische ziektes verder, veel pijn, ziek zijn en een achtbaanrit aan medicatie later, was daar medicinale cannabis.

De weg die ik op dit gebied bewandeld heb, de verwarrende dubbelzinnige informatie en de vooroordelen over cannabis, hebben ervoor gezorgd dat ik het belangrijk vind dat er betrouwbare informatie beschikbaar moet zijn voor iedereen.

Jessie van Dijk

Jessie van Dijk | Projectleider

Ik ben de echte zorgdrager. Ik zorg ervoor dat we ons doel niet uit ogen verliezen en we niets vergeten voor onze evenementen.

Latifa Kajuj

Latifa Kajuj | Grafisch ontwerper

Ik design al het promotie materiaal en onderhoud de website. Verder denk ik ook graag na over andere manieren waarmee wij ons platform kunnen verbeteren.

Wesley Pluim

Wesley Pluim | Denktank

Ik kom met ideeën die binnen onze missie en visie passen en help bij de realisatie van deze ideeën. Verder ondersteun ik bij het organiseren van evenementen.