Samenwerkingen

Onze samenwerkingen

Zie onze samenwerkingen en waarom we hen hebben gekozen
Plantarium
Sinds 1993 zet Plantarium zich met liefde in voor de kleinschalige (medicinale) cannabis kweek. Zij zijn de enige legale cannabis growshop en expertisecentrum in Nederland en volgen de internationale wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet. Tijdens onze lezingen is Plantarium ook aanwezig. Hier kan je met al je vragen rondom kweek, medicinale consumptie en het maken van extracten terecht. Verder komen we regelmatig samen met Plantarium om ideeën uit te wisselen en te concretiseren. Daarbij delen we onze kennis over cannabis en bespreken we nieuwe wetenschappelijke onderzoeken.
Logo van Cannawijzer.
Cannawijzer

Stichting CannaWijzer wil de stille meerderheid van de cannabis consumenten aanmoedigen om het gesprek aan te gaan over cannabis. Zij zijn van mening dat het huidige cannabis beleid meer negatieve dan positieve gevolgen heeft, en dus contraproductief is. Alleen een breder maatschappelijke eenheid met een uitgesproken mening kan ervoor zorgen dat er veranderingen in de toekomstige wetgeving komen. CannaWijzer doet dit door het verstrekken van kwalitatieve informatie en nieuwsberichten bespreken met politiek verantwoordelijken en de cannabissector. De krachtige roep om acceptatie rondom cannabis is steeds beter hoorbaar in de samenleving. Wij zijn de samenwerking aangegaan met CannaWijzer vanwege hun maatschappelijke betrokkenheid, ervaring en aanpak van het bespreekbaar maken van cannabis. Wij bundelen expertise en gaan het gesprek aan.

Kronkel

Om cannabis uit de taboesfeer te halen, is contact met coffeeshops nodig. Zo leren wij meer over hoe coffeeshops werken, hoe criminaliteit hier een rol in speelt en wie hier belangen bij heeft. Onze keuze viel al snel op Kronkel. Kronkel is opgericht in 1986 en is sinds dien een icoon voor coffeeshops in Nijmegen. Hun focus ligt niet alleen op het verkopen van cannabis; Ze maken zichtbaar dat een coffeeshop meer kan zijn dan het nu is, door wekelijkse DJ’s, live muziek en heerlijke streetfoods waar je van kan genieten bij hun open haard. Wanneer je in bezit bent van een medische verklaring voor cannabis gebruik van de huisarts of specialist, krijg je een gereduceerd tarief op medicinale producten.

Creatifa is een designer die door de ogen van een Toegepast Psycholoog kijkt naar het grotere geheel. Zo haalt zij kleinschalige projecten aan die verbinding vinden met de missie en visie van Creatifa zelf. Out of the box denken en handelen staat bij haar centraal. De betrokkenheid die zij belangrijk vindt binnen deze projecten zorgt ervoor dat zij naadloos kan aansluiten op onze missie en visie. Zij werkt mee aan het creëren van transparantie op het gebied van recreatief en medicinaal cannabisgebruik, het maatschappelijke vraagstuk wat voor Weeducation centraal staat.

Logo van Informatiecentrum Medicinale Cannabis.
Informatiecentrum medicinale cannabis

Het informatiecentrum medicinale cannabis heeft als doel, door het delen van de juiste informatie, de mensen te informeren zodat medicinale cannabis positie kan innemen die het verdiend. Hidde Siers, medicinaal cannabis expert, is deel van het IMC. Hij adviseert mensen met onderbouwde informatie vanuit de wetenschap over (medicinale) cannabis. Vanwege zijn positie als expert op dit gebied werkt Weeducation samen met Hidde. Verder deelt Informatiecentrum Medicinale Cannabis informatie op basis van wetenschap en is te herleiden naar betrouwbare bronnen. Daarnaast is er veelvuldig contact met mensen uit de wereldwijde cannabis-branche. Zo staan zij in contact met wetenschappers uit onder andere Spanje, Canada, Israël en de VS. Wij vinden het delen van de beschikbare en betrouwbare informatie enorm belangrijk en vinden elkaar in deze visie en missie.

Psychotropica Instituut
Psychotropica Instituut

Psychotropica Instituut is een beweging die de verbinding maakt tussen de weerbarstige praktijk en de vele wetenschappelijke disciplines die met het subject psychoactieve middelen te maken krijgen. Dit platform maakt zich hard voor onafhankelijke educatie, en bied daarnaast mogelijkheden voor consultancy, onderzoek en kennisverspreiding. Op het gebied van onafhankelijke educatie, onderzoek en kennis hebben wij aangehaakt bij Psychotropica. Middels hun expertise hebben we een enerverende workshop mogen organiseren op het Avans. In de toekomst gaan we onze expertise bundelen om zo meer bereik en draagvlak te creëren.

Logo van studievereniging TOEP.
SV TOEP

TOEP is een jonge studievereniging van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HAN. Zij organiseren regelmatig borrels, reizen naar het buitenland en studie gerelateerde activiteiten zoals lezingen. Iedereen bij Weeducation is TOEP-lid en Toegepaste Psychologie student. Zowel TOEP als wij vinden het belangrijk dat de studenten een open-mind hebben en zijn voorbereid op het beroepsleven. Als Toegepast Psycholoog is de kans groot dat je te maken krijgt met (medicinale) cannabisgebruikers. De juiste kennis is dan van groot belang. Wij organiseren regelmatig lezingen in samenwerking met TOEP, zoals onze eerste cannabis conference, om het taboe op cannabis te doorbreken en TOEP haar leden de juiste kennis aan te bieden.

Logo van Canna
Canna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Wetenschappelijk Informatiecentrum Cannabis
Wetenschappelijk Informatiecentrum Cannabis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Bel ons

+31 6 40 98 41 10

Mail ons

info@weeducation.nl

Mail ons

info@weeducation.nl

Bel ons

+31 6 40 98 41 10

Mail ons

info@weeducation.nl

Lorem ipsum

lorem ipsum