Sinds 1993 zet Plantarium zich met liefde in voor de kleinschalige (medicinale) cannabis kweek. Zij zijn de enige legale cannabis growshop en expertisecentrum in Nederland en volgen de internationale wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet. Tijdens onze lezingen is Plantarium ook aanwezig. Hier kan je met al je vragen rondom kweek, medicinale consumptie en het maken van extracten terecht. Verder komen we regelmatig samen met Plantarium om ideeën uit te wisselen en te concretiseren. Daarbij delen we onze kennis over cannabis en bespreken we nieuwe wetenschappelijke onderzoeken.

Het informatiecentrum medicinale cannabis heeft als doel, door het delen van de juiste informatie, de mensen te informeren zodat medicinale cannabis positie kan innemen die het verdiend. Hidde Siers, medicinaal cannabis expert, is deel van het IMC. Hij adviseert mensen met onderbouwde informatie vanuit de wetenschap over (medicinale) cannabis. Vanwege zijn positie als expert op dit gebied werkt Weeducation samen met Hidde. Verder deelt Informatiecentrum Medicinale Cannabis informatie op basis van wetenschap en is te herleiden naar betrouwbare bronnen. Daarnaast is er veelvuldig contact met mensen uit de wereldwijde cannabis-branche. Zo staan zij in contact met wetenschappers uit onder andere Spanje, Canada, Israël en de VS. Wij vinden het delen van de beschikbare en betrouwbare informatie enorm belangrijk en vinden elkaar in deze visie/missie.

Interesse in een samenwerking? Wij bieden:

Naamsbekendheid

Wij plaatsen logo's van alle organisaties met wie we samen werken op onze website met een link naar de betreffende website. Als de samenwerking betrekking heeft op een evenement, wordt de organisatie betrokken in promotie van dat evenement.

Samenwerken op maat

Iedere organisatie of persoon heeft natuurlijk andere behoeften en wensen. Daarom kijken wij graag mee naar de mogelijkheden die passen bij de behoeften van jou of jouw organisatie.

Heeft u of uw organisatie interesse in een samenwerking? Mail dan naar info@weeducation.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Onze andere samenwerkingen